Professionele drankenkoeling voor de horeca

*
 1. Met inmiddels 30 jaar ervaring in professionele drankenkoeling is Serrco geen onbekende meer in de horeca. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland. Serrco ontwikkelt voortdurend nieuwe producten, waarbij de nauwe samenwerking met klanten voorop staat. Betrouwbaarheid en duurzaamheid spelen hierbij een voorname rol.

   

  In productie ligt de nadruk op kwaliteit, efficiency en kostenbeheersing. Op deze manier zijn wij in staat een kwalitatief hoogwaardig product tegen een concurrerende prijs aan te bieden. Wij streven in alle opzichten naar maximale klanttevredenheid, of het nu gaat om prijs, levertijd, aflevering op locatie of service. Onze flexibiliteit en betrokkenheid zijn hierbij van groot belang.

   

 1. Met de ontwikkeling en productie van specifieke producten is Serrco gegroeid tot een volwaardig partner voor de internationale dranken-industrie.

   

  Met deze website proberen wij een zo goed mogelijke weergave te geven van ons standaard assortiment.

  Aarzel echter niet om contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen.

 1. Producten:

Sorteer op:

https://www.serrco.nl/nl/producten/winkelmandje/
 1. Blijf op de hoogte

  Vragen over onze producten, onderdelen of service? 

  Of behoefte aan technisch advies?

  Bel ons op +31(0)76 541 85 30 of stuur een bericht.

  1. Bedrijfsnaam*
  2. Naam*
  3. Telefoonnummer*
  4. Vraag
  5.  
  6.  
 1. Uitgelicht

 1. Nieuws

  • Welkom op onze nieuwe website

   Welkom op de nieuwe website van Serrco. Met deze site proberen wij u een zo volledig mogelijk beeld te geven van ons bedrijf en onze producten. De indeling hebben wij eenvoudig gehouden, zodat u snel en doeltreffend de juiste informatie kunt vinden. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan kunt u ons natuurlijk nog steeds bellen of onderstaand contactformulier invullen. Wij zorgen dat u snel de juiste informatie krijgt.
Professionele drankenkoeling voor de horeca