1. Markt 28 in Zundert

  Markt 28 in Zundert

  Eigenaar Markt 28 uit Zundert -Juanito Ooms- aan het woord:

  "Voor een drukbezocht lunch & koffiehuys zoals Markt 28 is goede en voldoende koelruimte erg belangrijk en zo kwamen we als snel bij Serrco terecht. Onder de tap staat een SFK-8E fustenkoeling. Genoeg ruimte voor al onze voorraad fusten. Voor de flessenkoeling kozen wij op advies voor een SCL-2222GMU Combi-Line met 4 glasdeuren zodat alles goed te overzien is tijdens alle barwerkzaamheden. Ondertussen hebben wij al lange, drukke en warme zomers achter de rug en onze dranken waren zelfs tijdens de warmste dagen tussen de 2 en 4 graden. Serrco bezwijkt dus niet onder druk en ook niet tijdens piekmomenten wanneer de deuren van de koeling vaak op en dicht gaan.

  Naast dit alles hebben wij een hele kleine karakteristieke kelder met een moeilijke inkom. Een normale koeling zou dus nooit naar beneden kunnen maar daar had Serrco de perfecte oplossing voor; de SKB-3.1 fustenkoeling waarvan alle wanden uit elkaar kunnen zodat het via de smalle ruimte naar beneden kon. Zo hebben wij een mooie reserve opslag voor zowel fusten als kratten.

  Serrco is voor meerdere situaties dus een perfecte oplossing. Dikke aanrader!"

 1. Blijf op de hoogte

  Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van Serrco drankenkoeling.

  1. Bedrijfsnaam*
  2. Naam*
  3. Telefoonnummer*
  4. Vraag
  5.  
  6.  
Professionele drankenkoeling voor de horeca